Suport in elaborarea cadrului intern de reglementare in antifrauda si anticoruptie

Statistic, cca 5% din veniturile unei companii sunt pierdute de către aceasta prin fraudă în folosul unor terți rău intenționați. De multe ori, aceștia sunt în legătură cu sau chiar angajații companiei – victimă. Un cadru intern de reglementare adecvat, împreună cu un sistem de control intern organizat și eficient pot reduce substanțial acest procent de pierdere.

Totodată, existența reglementărilor antifraudă și anticorupție asigură pentru zona de management baza și totodată instrumentul necesar de evaluare periodică a conformării personalului cu regulile și principiile organizației și – la nevoie – de reacție în cazul producerii unei încălcări.

Punem la dispoziția beneficiarilor noștri peste cincisprezece ani de experiență practică în elaborări, revizuiri și aplicări de reglementări pe diverse tipuri de organizații.

 

 

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com