Despre analiza de risc la securitatea fizica

De cand este obligatorie?

Începând cu 1 Iulie 2018, întocmirea analizei de risc la securitatea fizică a devenit obligație pentru toate firmele, indiferent de forma de organizare juridică, de tipul de capital sau structura acestuia.

Am nevoie de asa ceva?

Securitatea de orice tip a fost dintotdeauna o cerință naturală. În prezent, marile aglomerări urbane au devenit din acest punct de vedere adevărate pepiniere de risc. Coeficienții de criminalitate publicați anual de către Poliția Română reflectă din plin această realitate. În fața acestei situații se face simțit un nou val de migrare dinspre aglomerările urbane către zone mai sigure care totuşi sunt capabile să asigure confortul obişnuit.

Investitie pe termen lung?

Afacerea prezentului nu are nevoie doar să i se asigure continuitatea, ci şi protecția prin susținerea inclusiv a investițiilor în securitate. Cadrul de securitate este un element viu care permanent trebuie adaptat la evoluția factorilor externi cu care interacționează şi care îl impactează.

Cu ce ma ajuta?

Analiza de risc la securitatea fizică are în principal acest rol, de a asigura corelarea factorilor externi cu condițiile interne de desfăşurare a activității, stabilind măsurile prin care pot fi contracarate amenințările interne şi externe.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com