Analiza de risc la securitatea fizică

Analiza de risc la securitatea fizică este materialul care trebuie să stea la baza măsurilor de securitate în orice organizație. Începând cu 1 Iulie 2018, întocmirea analizei de risc la securitatea fizică a devenit obligație pentru toate firmele, indiferent de forma de organizare juridică, de tipul de capital sau structura acestuia.

Instrucțiunile MAI nr.9/2013 stabilesc cuprinsul documentației analizei de risc la securitate fizică precum şi elementele componente obligatorii ale Raportului de evaluare şi tratare a riscurilor la securitatea fizică.

Primul pas în întocmirea analizei de risc la securitatea fizică îl reprezintă contactarea unui evaluator de risc autorizat. Activitatea acestuia se desfăşoară exclusiv pe bază contractuală.

Pentru detalii suplimentare, apasă AICI și solicită o întâlnire cu un evaluator autorizat și /sau o ofertă personalizată

Analiza de risc la securitate fizică se revizuieşte cel puțin o dată la trei ani, pentru corelarea cu factorii externi în dinamică. De asemenea, se revizuieşte obligatoriu in următoarele situații:

 1. cel puțin o dată la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni şi externi care generează şi/sau modifică riscurile la securitatea fizică a unității;
 2. în cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectivă;
 3.  în cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, funcționale sau a obiectului de activitate al unității.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com